PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’alcalde de Sabadell es reuneix amb membres de la FAV per abordar diferents qüestions de ciutat

L’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha rebut aquest matí a una representació de la FAV (Federació d’Associació de Veïns de Sabadell) per tractar diverses qüestions d’interès per l’entitat i, alhora, mantenir una primera trobada.

La reunió, que s’ha portat a terme a l’Ajuntament, també ha comptat amb participació del regidor de Relacions Ciutadanes, Lluís Monge. Durant la trobada l’entitat ha demanat, entre d’altres qüestions, celeritat per cobrir al més aviat possible els espais ocupats per les obres de Metro Sabadell i, en especial, a la zona de Gràcia-Can Feu.

De la seva banda, l’alcalde ha explicat que sobre el soterrament de la línia al pas per la zona de Gràcia - Can Feu, l’Ajuntament ha aconseguit el compromís de la Generalitat de fer l’estudi informatiu que ha de permetre conèixer el cost de l’obra.

En aquest sentit, l’alcalde de Sabadell també ha assenyalat que l’obra a Gràcia es va modificar perquè es pogués fer el soterrament o ara o més endavant.

Sánchez ha afegit que amb la Generalitat també s’ha acordat convocar, els propers dies, la Comissió de Seguiment de Ciutat per explicar a tots els seus membres el calendari dels treballs a partir d’ara.

La trobada també ha servit perquè l’alcalde expliqués les línies mestres d’actuació política que està portant a terme, entre les quals destaquen les mesures en l’àmbit de l’habitatge, l’educació i les polítiques per generar ocupació.