PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La Festa de l’Esport de Sabadell celebrarà el proper 25 d’abril la 60a edició, expressant el reconeixement als esportistes, entitats i tots els que fan possible l’esport a la ciutat

Ahir dijous, el Teatre Principal va acollir la presentació d’una nova edició de la Festa de l’Esport, la número 60 d’aquest esdeveniment. Durant la presentació, es van proclamar i reconèixer les 10 entitats i els 10 esportistes finalistes. També es va fer un reconeixement als patrocinadors de la celebració, pel compromís mostrat amb l’esport de la ciutat i es van donar a conèixer els premis que es lliuraran durant l’acte del proper dia 25. La 60a edició de la Festa de l’Esport de Sabadell, durant la qual es proclamaran l’esportista i entitat més destacats de l’any 2012, tindrà lloc el proper dijous, 25 d’abril al Teatre Principal.

Les entitats esportives finalistes de la 60a edició són: Joventut Atlètica Sabadell, Club Esportiu Sant Nicolau, Societat Coral Colon, Centre d’Esports Sabadell FC, OAR Gràcia Sabadell, Club Esportiu La Creu, Unió Excursionista de Sabadell, Associació Esportiva Can Deu, Cercle Sabadellès 1856 i Club Tennis Sabadell.

Els esportistes finalistes són: Gemma Abant, Mireia Abant, Núria Gomà, Joan Clofent, Judit Ignacio, Esther Núñez, Aschwin Wildeboer, Miquel Blanchart, Maria del Carmen García Godoy i Matilde Ortiz.

La Festa de l’Esport compta amb el patrocini d’Obra Social “la Caixa”, Banc Sabadell, El Corte Inglés, Mañero Constructors, Fundació Club Natació Sabadell, Serveis Medi Ambient SA, Smatsa, Snooker Sabadell i Abant.net Premis i Publicitat. Hi col·labora Viatges i Autocars Montblau.

 Guardons

Durant la celebració del proper 25 d’abril, i com és habitual en la Festa de l’Esport de Sabadell, el Club Natació Sabadell rebrà un homenatge especial, atès que, per la magnitud, nombre de socis, diversitat d’activitats esportives i fites assolides pels seus esportistes, no participa amb la resta d’entitats com a entitat més destacada de l’any.

La relació de premis d’aquesta edició, a més de l’esportista i l’entitat més destacats del 2012, són els següents:

La Festa de l’Esport oferirà un especial reconeixement a tres persones per la seva dedicació i treball en el món de l’esport. És el “Premi Fundació Club Natació Sabadell”, que s’atorgarà a José Francisco Gómez, Tanco, per la seva dedicació al món del futbol; a Josep Altimis Serra per la seva dedicació al món de l’handbol; i a Esteve Fontdevila Chavarria, per la seva dedicació al món de la natació.

El Premi Fundació de l’Esport Sabadellenc, en homenatge a les entitats que han celebrat el seu aniversari, es lliurarà a l’Agrupació Cultural i Esportiva Telefònica, pel seu 25è aniversari.

El Premi Reconeixement a l’Esportivitat el rebran Ferran Brugada i Iker Pajares.

El Premi Snooker a l’organització d’esdeveniments esportius serà per a la cursa Corro Contra el Càncer.

El Premi El Corte Inglés a entitats per la seva tasca de promoció de l’esport escolar serà per al Col·legi Salesians Sabadell, l’AMPA de l’Escola Teresa Claramunt, AMPA de l’Escola Nostra Llar, l’Associació Esportiva Escolar de l’Institut Escola Industrial de Sabadell i l’AMPA de l’Escola Amadeu Vives.

El Premi El Corte Inglés per la tasca de promoció de l’esport escolar s’atorgarà a Blanca Castro Urzaiz.

El Premi Banc Sabadell a la projecció esportiva es lliurarà a Laura Balet Caixach (esquí de muntanya), Alex Collado Gutiérrez (futbol), Joan Casanovas Skoubo (natació), Laura Gómez Ramon (Triatló) i Marina Cordobés Navarro (waterpolo)

El Premi Mañero Constructors als equips que han pujat de categoria o han quedat campions de la seva competició

  •  Joventut Atlètica Sabadell (atletisme)
  • Club Esportiu Sant Nicolau (bàsquet)
  • Societat Coral Colon (billar/ escacs)
  • Diamond Bowling Club (bowling tenpin)
  • Club Esquash Malibú Esportiu (esquaix)
  • Futbol Sala Salesians Sabadell (futbol sala)
  • Creu Alta Sabadell Handbol (handbol)
  • Club Korfbal Sabadell (korfbal)
  • Club Natació Sabadell (natació / waterpolo)
  • Club Tennis Sabadell (tennis)

El Premi Obra Social “la Caixa” a la integració social a través de l’esport serà atorgat a la UD Tibidabo Torre-romeu per la seva tasca d’integració social de les persones amb risc d’exclusió del barri.

El Premi a la promoció de l’esport per a discapacitats psíquics es lliurarà a TEB Vallès per la seva tasca de foment de l’esport entre persones amb discapacitat intel·lectual.

El XXVI Memorial Joaquim Gorgori i Pardellans enguany es concedirà a Jordi Sánchez Nieto per la seva brillant tasca en el món del periodisme esportiu.