PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El teatre marca l’inici de la 20a edició del Voluntariat per la Llengua del CNL de Sabadell

S’inicia la 20a edició del Voluntariat per la Llengua del CNL de Sabadell i ho fa amb un clàssic literari de la llengua catalana. Es tracta de Terra baixa, d’Àngel Guimerà. La representació anirà a càrrec de l’Associació Artística Kakaiba de Sabadell i l’acte comptarà amb un col·loqui posterior amb Francesc Foguet, professor de literatura a la UAB.  L’acte d’inici es portarà a terme el dissabte, 20 d’abril, a les 6 de la tarda, a l’Auditori del c. de Lacy.

Amb motiu de l’inici d’una nova edició del programa del Voluntariat a Sabadell, kakaiba posa en escena Terra baixa, el clàssic drama en prosa d’Àngel Guimerà que planteja magistralment l’oposició entre el pla corromput (la terra baixa) i la muntanya incontaminada (la terra alta). Guimerà crea el mite de la Terra Alta, un món incontaminat, d’on surt l’heroi que s’oposa a la corrupció de la terra baixa i en vol vèncer el mal... Terra baixa  ofereix, doncs, una sèrie molt ben travada de conflictes dramàtics que conserven una vigència universal i, també, una capacitat d’anar a l’arrel de problemes profundament humans.

L’entrada gratuïta per a usuaris del CNL de Sabadell i taquilla inversa per a la resta de públic (pagament voluntari a la sortida segons la valoració personal de l’espectacle).

Informació i reserves: vxl.sabadell@cpnl.cat i també al mateix CNL de Sabadell (Rambla, 69-71) o trucant al número de telèfon 93 727 83 40.