PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Un total de 17 empreses, comerços i institucions donen suport a la primera edició dels Premis “TENDÈNCIESXXI de perruqueria

El cantant Sergio Dalma rep, per votació popular, el guardó al personatge públic de Sabadell i Comarca com a referent d’estil i moda

El Gremi de Perruquers de Sabadell i Comarca, amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, la Cambra de Comerç Indústria de Sabadell i Sabadell Comerç Centre, ha creat els Premis “TendènciesXXI adreçats a perruquers i perruqueres de la ciutat i el seu entorn. El Gremi de Perruquers de Sabadell i Comarca rep el patrocini de l’empresa Kim Herrero Imatge i Comunicació i la col·laboració de les empreses del sector Syrtance i Efecto Belleza, a més de les empreses i comerços Wasabi, el Grup Sweetbox, Tentazioni, Jotun, Carles Aparadors, Illa calçats i Salerm Cosmètics. D’altra banda, es compta amb el suport del Restaurant Contrast, Centre d'Estètica Forma y Línea, Banc de Sabadell i Davines. En total 17 empreses, comerços i institucions s’han implicat en la primera edició dels Premis.

Tal com ha comentat el regidor de Comerç, Carles Bosch, en la roda de premsa d’aquest migdia, “avui avancem l’acte del 20 d’abril a l’Hotel Verdi. Des de l’Ajuntament estem molt orgullosos de col·laborar amb aquests premis que dignifiquen el sector, aporten valor i generen una millora continuada. Un sector, a més, amb futur. Té baixes emissions de CO2 i els sectors de consum són els que no embruten el sistema, que són de km 0 i que no venen un producte, sinó una experiència”. Bosch també ha comentat que “per la crisi actual es valora molt el preu però el futur també apunta que es valorarà cada vegada més la qualitat i no només el preu”.

Josep Maria Brunet, president de la Cambra de Comerç, ha comentat que: “ens afegim a donar el màxim de suport a aquesta iniciativa tan rellevant que va en la línia de les necessitats actuals del sector, ja que, si sempre ha estat necessària la promoció, ara és indispensable”.

Josep Maria Figuera, president del Gremi de Perruquers, ha comentat que “aquests són els premis de la il·lusió, de les ganes de fer coses i de la col·laboració del sector. És un premi de les ganes de donar a conèixer la perruqueria a casa nostra. Uns premis que obliguen als nostres salons a la millora constant”.

Josep Maria Porta, president del Comerç Centre, ha afegit que “tenim clar que el comerç ha de ser efectiu però avui, a més, els locals han de ser lúdics, interessants i que la gent s’hi senti bé, i aquests premis van en aquesta línia”.

Finalment, Kim Herrero, director de Kim Herrero Imatge i Comunicació, ha volgut valorar que “alhora de pensar en aquests premis pensem en economia, comerç i promoció. La crisi al principi paralitza però després cal fer alguna cosa i no quedar-se sol, per això aquests premis són tan adequats perquè reforcen la imatge exterior i enllacen les forces entre els diferents perruquers de la ciutat”.

Els guanyadors dels Premis, triats per un jurat compost per cinc membres de prestigi, es donaran a conèixer el proper dissabte, 20 d’abril, en el decurs d’un sopar que tindrà lloc al Gran Hotel Verdi (avinguda de Francesc Macià, 62). En aquesta primera edició, amb l’eslògan “A Sabadell la gent és guapa”, l’objectiu passa per enfortir el sector local i situar Sabadell com un emplaçament de referència mitjançant un reconeixement públic anual que es pugui convertir en un mitjà de promoció per als salons en la seva tasca per millorar la seva oferta i garantia envers el consumidor local. Els premis consisteixen en una escultura original i estan pensats perquè els guardonats puguin fer-ne menció en les seves accions de promoció i de publicitat. D’altra banda, els premis volen esdevenir un mecanisme per enfortir els llaços de connexió amb el sector cosmètic i el món de la perruqueria catalana i espanyola

En aquesta primera edició s’han presentat 21 candidatures als vuit guardons dividits en diferents categories. En la categoria de creativitat artística i professional s’inclouen dos premis. Es tracta del Premi al millor perruquer/a de Sabadell i Comarca o equip destacat per la seva capacitat de marcar tendències. El segon guardó és el Premi al millor perruquer masculí de Sabadell i Comarca pensat per al perruquer/-a o equip que sobresurti en el segment de la barberia actual.

D’altra banda, s’ha previst tres guardons en la categoria de gestió de saló. En primer lloc, s’atorgarà el Premi al millor Saló de Sabadell i Comarca com a reconeixement al saló que destaqui per la seva trajectòria global de negoci i pugui considerar-se un referent per a la resta. Entre els salons de recent creació amb un antiguitat igual o inferior als tres anys, s’atorgarà el Premi al Saló Revelació de Sabadell i Comarca. Per als salons especialitzats en el públic masculí o barberies es concedirà el premi Saló Masculí de Sabadell i Comarca.

Els Premis ”TENDÈNCIESXXI en la categoria de creativitat artística i professional o de gestió de saló s’ha obert a tots els professionals i salons que pertanyin al Gremi de Perruquers de Sabadell i Comarca o s’agremiïn.

A la vegada també s’atorguen diferents premis especials en el marc dels Premis ”TENDÈNCIESXXI. En aquest cas, a proposta dels agremiats, s’han exposat els noms de les empreses o marques de cosmètics que poden rebre el Premi al producte de l’any a Sabadell i comarca. Amb aquest guardó es premia a qui destaqui per la incorporació d’un nou producte o utensili que hagi resultat pràctic i novedós per als salons i els seus clients. A més, els agremiats proposen el nom dels salons candidats a rebre el Premi Saló Nacional de l’Any com a reconeixement per al saló o marca de global de l’estat referent del sector.

A Sabadell la gent és guapa!

Per promocionar, entre la clientela i la societat en general, i alhora fer-los partícips dels Premis “TENDÈNCIESXXI ha tingut lloc la campanya “A Sabadell la gent és guapa!”. En concret s’atorga per votació popular al cantant Sergio Dalma el Premi al personatge públic de Sabadell i comarca per ser un referent en estil, pentinat i moda. L’elecció del personatge de l’any s’ha fet a través de les butlletes de participació que han estat disponibles a qualsevol de les perruqueries agremiades de la ciutat i la comarca. De la mateixa manera, via en línia a través del Facebook del Gremi de Perruquers de Sabadell i Comarca també s’ha pogut votar. Entre tots els participants es sortejarà un sopar per a dues persones. El nom de la persona guanyadora s’ha donat a conèixer durant la roda de premsa d’aquest matí.