PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’alcalde de Sabadell es reuneix amb representants de l’ONCE a l’Ajuntament

Durant la trobada, els delegats de l’entitat han presentat a Joan Carles Sánchez la XIV Biennal de Teatre de l’ONCE, que comptarà amb una obra a Sabadell

Aquest matí, l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, ha rebut a l’Ajuntament el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau, i el director de l’ONCE a Sabadell, Luis Fernando San Martín. Durant la trobada, a la qual ha assistit també la tinenta d’alcalde i regidora de Serveis Socials Marta Farrés, s’han abordat diversos projectes de l’entitat, com també les necessitats del col·lectiu de persones amb discapacitat visual i altres discapacitats. Els representants de l’ONCE han volgut presentar, així mateix, a l’alcalde la XIV Biennal de Teatre impulsada per l’ONCE a diversos municipis, entre els quals Sabadell. La Biennal coincideix, a més, amb el 75è aniversari de l’entitat.

Com a part de la Biennal, el Teatre Principal de Sabadell (c. de Sant Pau, 6) acollirà el proper dimecres, 17 d’abril, la representació de La Boda de los Pequeños Burgueses de Bertolt Brecht. L’obra, a càrrec del grup Múxicas d’Ourense, es podrà veure a les 9 del vespre. L'entrada és gratuïta fins a completar aforament.

A la Biennal de l’ONCE, que es celebrarà del 16 al 20 d’abril a diverses ciutats, hi participen una desena de grups de teatre abonats per l’ONCE, integrats per 125 actors i actrius, més de la meitat dels quals tenen discapacitat visual. En el cas de Múxicas, es va formar l’any 1998 a Ourense. Des de llavors, són múltiples les obres que el grup ha portat en escena, entre altres: Pic-nic, de Fernando Arrabal, Maaktub, de Paulo Coelho, La zapatera prodigiosa, de Federico García Lorca, etc.

La boda de los pequeños burgueses presenta la història d’una parella acabada de casar que es prepara per celebrar el banquet de noces a casa. El nuvi s’ha passat cinc mesos construint la casa ideal, amb mobles fets per ell mateix, amb tot el seu amor i dedicació. Al casament hi assisteixen els pares dels cònjuges, una amiga i un amic del nuvi, la germana de la núvia i dos membres de l’alta societat. La festa, però, es va convertint en un malson per a la parella.

A més de la representació de Sabadell, la mostra comptarà amb obres a Terrassa, Cerdanyola, Barcelona, Olesa de Montserrat, Sant Cugat del Vallès, Granollers, Castellar del Vallès, Mollet del Vallès, Manresa, Rubí i Barberà del Vallès.