PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Nou servei d’acompanyament comercial al barri de l’Eixample

Nou servei d’acompanyament comercial al barri de l’Eixample

El Servei s’està duent a terme en un seguit de sessions de treball amb els comerciants de l’Eixample, que s’allargaran fins a la primavera d’enguany. L’objectiu és acompanyar, assessorar i donar suport a l’associació, tot conscienciant i motivant els comerciants del barri sobre els avantatges de formar part de l’associació de comerciants per impulsar el teixit comercial i crear un sentiment de col·lectivitat al barri.

 

Així mateix, l’associació treballarà en una marca conjunta i dissenyarà noves línies d’actuació per tal d’impulsar i promoure la dinamització comercial d’aquesta zona de la ciutat.

 

L’associació col·laborarà amb l’entitat Andi Sabadell gràcies a un conveni. Andi Sabadell és una associació sense ànim de lucre formada per pares i mares d'infants, joves i adults amb discapacitats intel·lectuals. Amb aquesta col·laboració es vol fomentar que aquests joves i adults puguin realitzar pràctiques laborals en els establiments comercials del barri, així com tasques de la pròpia associació, per tal de facilitar-los la incorporació al mercat laboral en un futur.