PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Programem i dissenyem: Un projecte transversal i interdisciplinari entre l’Escola Illa i l’Institut Sabadell

L’objectiu d’aquest projecte transversal i interdisciplinari entre l’Institut Sabadell i l’Escola Illa és traslladar a l’àmbit formatiu la relació que s’estableix entre els programadors informàtics (alumnat de l’Institut Sabadell) i els dissenyadors gràfics (alumnat de l’Escola Illa) quan es tracta de realitzar un portal amb una gestió avançada de continguts. És una col·laboració que durarà quatre setmanes, des del 7 de març fins al 9 d’abril de 2013, entre el Cicle Formatiu d’Informàtica de Grau Superior d’Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes (ASIX) de l’Institut Sabadell i el Cicle Formatiu d’Arts Plàstiques i Disseny de Gràfica Publicitària de l’Escola Illa.

Ramon Burgués, regidor d’Educació, ha comentat que “es tracta d’una oportunitat per als dos centres de crear xarxa de treball en equip de diferents especialitats. És una experiència que enriqueix l’ensenyament i l’aprenentatge, ja que permet compartir coneixements i experiències entre centres de diferent tipologia”.

El tema que es proposa al projecte és la creació d’un portal fictici sobre un festival de música o una bodega de vins, i es fa amb grups d’alumnat de tots dos centres.

Els mòduls des dels quals es treballa el projecte són el de Llenguatges d’scripts de servidor i d’implantació de gestors de continguts (Institut Sabadell) i dins de Projectes, en l’activitat d’ensenyament i aprenentatge de Disseny per a suports digitals (Escola Illa). Els programes que s’utilitzen són els de programació web ASIX (PHP, HTML, SS, JQuery, MySQL i Joomla) i, pel que fa a disseny web, InDesign, Photoshop i Illustrator.