PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell se suma a l’Hora del Planeta amb l’apagada de llums d’edificis emblemàtics

El dissabte,  23 de març, i durant una hora s’apagaran la Torre de l’Aigua i l’Ajuntament per fer una crida en la lluita contra el canvi climàtic

La nostra ciutat participa en aquesta iniciativa mundial organitzada per WWF-Adena, que mobilitza administracions, empreses, centres educatius i ciutadans en la lluita contra el canvi climàtic, amb l’apagada de llums de la Torre de l’Aigua i l’Ajuntament aquest dissabte, 23 de març de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre. Amb aquest acte es vol evitar que el planeta augmenti la seva temperatura fins el punt que, tal i com assenyalen les Nacions Unides,  es produeixin efectes irreversibles a la natura, l'economia i la salut de la població del planeta.

L'any passat, més 7.000 municipis i ciutats de 152 països es van sumar a L'Hora del Planeta, apagant enllumenat de llars, oficines i edificis emblemàtics com La Alhambra, la Sagrada Família, la Torre Eiffel o la Ciutat Prohibida.

En relació amb aquesta iniciativa, Lluís Monge, regidor de Sostenibilitat i Gestió d’Ecosistemes, ha comentat que “el 2011 van ser unes 5.000 cuitats que es van sumar a l’Hora del planeta, l’any passat unes 7.000. Esperem aquest any encara ser més. És una bona mesura per prendre consciència, per sensibilitzar, per entendre que hem de ser curosos amb els recursos i, també, per passar a l’acció i fer entre tots un món més sostenible. Hem de passar d’una cultura que exhaureix els recursos a una altra que aprèn a gestionar-los”.

L'Hora del Planeta 2013 convida a tota la ciutadania a adoptar mesures d'estalvi energètic durant tot l'any, oferint una oportunitat perquè les comunitats siguin part activa de la iniciativa, proposant les seves pròpies solucions i reptant al món per salvar el planeta, a partir del gest simbòlic d’apagar l’enllumenat demà.

Més informació a http://www.horadelplaneta.es/