PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El concurs internacional SBD-CI App’s per premiar aplicacions mòbils d'abast ciutadà es manté obert fins al 31 de març

L'Ajuntament de Sabadell convoca aquests guardons en el marc del Sabadell Smart Congress dels dies 8 i 9 d’abril

L'Ajuntament de Sabadell, a través de Promoció Econòmica de Sabadell, SL, ha convocat el concurs internacional SBD-CI App’s amb la voluntat de buscar aplicacions mòbils funcionals que beneficiïn els ciutadans, empreses o administracions públiques de Sabadell. Per tant, l’objectiu d’aquest certamen és premiar les aplicacions mòbils més innovadores que contribueixin a crear o millorar serveis relacionats amb la ciutat, les seves persones, empreses i l’administració local.

La temàtica del projecte és oberta, ja que l'objectiu és dinamitzar la indústria de les aplicacions. Aquesta iniciativa s'adreça a empreses, emprenedors i desenvolupadors d'aplicacions tant nacionals com internacionals. Un dels requisits principals és que les aplicacions presentades tinguin implementades totes les seves funcionalitats per ser operatives en un terminal mòbil o tauleta, ja sigui com a aplicació per navegador (browser) o com a aplicació nativa en alguna de les plataformes Android, iOS, Blackberry OS o Windows Phone 7.

El jurat, integrat per professionals del sector de les App’s i de l'àmbit universitari, valorarà que els productes solucionin una problemàtica real, així com la seva originalitat, solvència tècnica o l’ús de fonts Open Data, entre d’altres aspectes. La millor proposta rebrà un premi dotat amb 1.500 euros i els dos projectes finalistes se’ls obsequiarà amb dispositius electrònics.

Termini obert fins al 31 de març

La convocatòria per a la presentació de candidatures s’ha prorrogat fins al 31 de març. Per presentar una candidatura al concurs SBD - CI App’s s'ha de descarregar el formulari que hi ha disponible a http://www.sabadellsmartcongress.com/apps.php?ln=3. En aquest web també es poden consultar les bases del concurs així com el conjunt de requisits que han de tenir totes candidatures per optar als guardons. Les candidatures es poden presentar en qualsevol de les tres llengües oficials del concurs (català, castellà i anglès).

Sabadell Smart Congress

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dia 8 abril de 2013 dins del Sabadell Smart Congress. En aquest sentit, SBD-CI App’s també forma part de l'estratègia municipal per situar Sabadell al capdavant de les  tecnologies per a aquest suport. Amb el Congrés, previst els dies 8 i 9 d’abril a la Fira Sabadell, la ciutat es converteix en una de les primeres ciutats de 200.000 habitants que organitza un congrés smart amb dimensió internacional, la qual cosa permetrà conèixer les últimes tendències pel que fa a les “ciutats intel·ligents” arreu del món. De fet, Sabadell treballa intensament i des de fa temps en un nou model de ciutat, que aprofita les noves tecnologies per ser més eficient, ecològica i orientada a la ciutadania. La setmana passada es va donar un nou impuls a l’estratègia smart city, amb la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament i un total de 28 institucions i empreses, que manifesten la voluntat de col·laborar en els propers 4 anys en el desenvolupament de l’estratègia Sabadell ciutat intel·ligent.