PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Comencen les inscripcions dels tallers Aprenent a estimar-nos més

Des d’aquesta setmana, totes les dones empadronades a Sabadell, que vulguin participar en un dels tres tallers que s’ofereixen aquest curs podran inscriure-s’hi. Per a fer-ho només cal que no hagin participat en cap dels tallers en les dues edicions anteriors.

Per inscriure-s’hi cal adreçar-se al Centre d’Atenció a la Dona (c. de Vidal, 146) que està obert de 10 a 2 del migdia i de 5 a 7 de la tarda. També es pot enviar un missatge electrònic a Igualtat-dona-home@ajsabadell.cat o trucar al 93 724 61 68.

Els objectius d’aquests tallers són, entre d’altres portar a terme un treball per aconseguir un canvi d’actitud, alhora que es pretén ajudar a adquirir competències socials i personals. També progressar en l’adquisició d’habilitats i recursos per afrontar situacions i problemes de relació interpersonal, social i laboral. Tots dos tallers estan impartits per la psicòloga M. Elena Rolinski.

S’ofereix un Taller d’Autoestima per tal de millorar-la i potenciar les pròpies necessitats reals. Aquest taller s’inicia el 9 d’abril i s’allargarà fins al 18 de juny i es farà els dimarts de 2/4 de 6 de la tarda a les 7 del vespre al Centre Cívic de Cal Balsach (ctra. de Prats a Lluçanès, 2). Un taller que explica que sempre és possible estimar-nos més, respectar-nos més i ser més conscients de nosaltres i de la relació que tenim amb tot el que ens envolta. La persona amb baixa autoestima ignora quin és el potencial que té, depèn de les circumstàncies i desconeix les seves necessitats reals.

El d’Intel·ligència Emocional que consisteix en un conjunt d’habilitats per tal de reconèixer els sentiments propis i aliens i l’habilitat de gestionar-los. Aquest taller s’impartirà al Centre Cívic de Cal Balsach, els dimarts de 2/4 de 8 a les 9 del vespre i es porta a terme des del 9 d’abril al 18 de juny. La intel·ligència emocional s’entén com un conjunt d’habilitats que impliquen emocions. És la correspondència entre el que emocionalment experimentem i el que ocorre objectivament. Tenir la capacitat de reconèixer els sentiments propis i aliens i l’habilitat de manejar-los, reconèixer-los, crear la pròpia motivació i manejar les relacions per mitjà de les habilitats socials.