PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Directives d’empreses locals exposen la seva experiència professional en un acte al Vapor Llonch amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Les persones interessades a participar-hi poden enviar un missatge electrònic a plaigualtatpes@ajsabadell.cat fins al dia 5 de març

El Vapor Llonch proposa una taula rodona amb directives d’empreses locals per aprofundir en els diferents prejudicis i dificultats afegides amb què es troben les dones per ocupar càrrecs de responsabilitat. Per mostrar com es poden trencar aquests estereotips es comptarà amb la intervenció de dones que, en aquests moments, estan al capdavant d’una empresa.

Tant dones emprenedores com representants de grans, mitjanes i petites empreses compartiran les seves experiències amb el públic assistent exposant els problemes amb els quals s’han trobat i com els han resolt. La taula també comptarà amb la presència de la tinenta d’alcalde de l’Àrea d’Economia i Serveis Centrals, Montserrat Capdevila.

Aquesta activitat s’emmarca en els actes de  commemoració del Dia Internacional de la Dona que es desenvoluparan a la ciutat durant les properes setmanes. La taula rodona “Dones al capdavant de l’empresa” tindrà lloc el proper 7 de març entre nou i onze del matí al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis). Les persones interessades en participar-hi poden enviar un correu electrònic a plaigualtatpes@ajsabadell.cat confirmant la seva assistència fins al dia 5 de març.