PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Torna a Sabadell la Matinal de la Reempresa, espai per a la compra i venda de negocis en funcionament

Torna a Sabadell la Matinal de la Reempresa, espai per a la compra i venda de negocis en funcionament

Amb l’objectiu d’assessorar a possibles cedents i persones reemprenedores interessades en el programa s’han celebrat  dues conferències i a continuació s’ha obert l’espai de trobades, on cada participant s’ha entrevistat amb alguna de les persones cedents que s’han donat cita i que busquen vendre el seu negoci.

En total set ajuntaments han treballat conjuntament per dinamitzar l’espai de trobades d’aquesta nova edició. Es tracta de Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sabadell. L’acció ha estat promoguda per la Diputació de Barcelona i coordinada pel Centre de Reempresa de Catalunya. S’emmarca en el conveni de col·laboració entre la Diputació i la Cecot per consolidar un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses de la demarcació de Barcelona.

Reempresa a Sabadell

Sabadell disposa d’un Centre Reempresa dins de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell, ubicada al Vapor Llonch. En col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot, s’hi ofereix assessorament per a qui vol vendre la seva empresa com a les persones emprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. Segons dades des de l’inici del projecte fins ara Sabadell ha gestionat 316 projectes de cessió i ha aconseguit 140 casos d'èxit.