PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Presentació del llibre d’Ivette Nadal “Camí del text” en el marc del programa Oliver i Companyia

Presentació del llibre d’Ivette Nadal “Camí del text” en el marc del programa Oliver i Companyia

L’autora

Ivette Nadal (Granollers, 1988) és cantautora i poeta. Als 17 anys puja als escenaris, sempre combinant versos i música. Els seus discos i concerts, i la col·laboració́ amb músics com Manolo Garcia, Pascal Comelade i Caïm Riba, avalen la seva trajectòria musical.

Ha publicat “Camí privat” (2008), “Arbres, mars i desconcerts” (2017) i “L’àngel i la infermesa del pensament” (2020). Els treballs discogràfics més vinculats amb el món poètic són “Mestres i amics”, on posa música a l’obra de poetes catalans contemporanis (2012) i “En nom de la ferida” (2020), disc fet a quatre mans amb Pascal Comelade.

El projecte “Oliver i companyia”

“Oliver i companyia” és un nou projecte cultural per a la creació d’actes literaris arreu de la ciutat (lectures dramatitzades, recitals poètics, presentacions de llibres, diàlegs entre autors i activitats al voltant de l’assaig, entre d’altres).

L’objectiu és redescobrir i rendibilitzar espais de la ciutat que poden servir per acollir actes de petit format, i també treballar conjuntament amb aficionats, estudiants i amateurs de diferents àmbits artístics per participar activament en els actes que tinguin la literatura i el pensament com a eix central de l’activitat.

Amb aquesta iniciativa s’acompleixen algunes de les principals demandes del procés de cocreació de la capitalitat 2024: impulsar la literatura, posar en valor el talent local, obrir nous espais per a la cultura i mirar de treballar en xarxa.

Aquesta proposta no compta amb cap programació, sinó que s’adequa a les peticions i les necessitats que vagin sorgint en cada moment i totes les peticions es canalitzaran a través del programa de Capital de la Cultura Catalana (capitalculturacatalana@ajsabadell.cat).

La Fundació Bosch i Cardellach promou els estudis locals i comarcals i és un lloc de trobada i de debat dels estudiosos locals i de la ciutadania sabadellenca i vallesana. Per això, la fundació organitza conferències, debats i cursos, a més de premis de recerca i altres projectes d’interès