PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Nova jornada d’El Govern als barris, avui a la zona de Merinals i Can Gambús

Nova jornada d’El Govern als barris, avui a la zona de Merinals i Can Gambús

Tal com ha explicat l’alcaldessa, Marta Farrés,

“el Govern als barris va ser una de les primeres propostes que vam posar en marxa a l’inici del mandat i és que per nosaltres és fonamental el contacte directe i a peu de carrer amb els veïns i veïnes per conèixer en primera persona el que veritablement els preocupa i escoltar les seves propostes. Es tracta d’una manera de fer que, com a responsables municipals, potenciem sempre i durant tot l’any però que amb jornades com aquesta reforcem encara més i arribant arreu de la ciutat”.

Amb motiu de la jornada a Merinals i Can Gambús, avui l’Oficina de l’alcaldessa està al Casal Cívic Arraona-Merinals Julio Regalado, a la plaça del Pla de l’Amor. S’hi ha instal·lat aquest matí i s’hi estarà fins a les 2 del migdia i a la tarda, de 16 a 18h., per tal de rebre les propostes del veïnat en relació a la millora de l’espai públic o atendre dubtes i preguntes relacionades amb l’àmbit municipal.

Durant la jornada, l’alcaldessa i regidors i regidores del govern municipal han pogut comprovar l’estat de projectes que s’estan desenvolupant a la zona com els treballs de construcció del nou Pavelló de l’Oest i visitar establiments i comerços. Així mateix, i entre altres trobades, s’han reunit amb representants de l’associació de veïns del barri.