PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’espectacle familiar “Frank”, que explica la història de la dictadura franquista, aterra aquest dissabte a laSala

L’espectacle familiar “Frank”, que explica la història de la dictadura franquista, aterra aquest dissabte a laSala

“Frank”, dirigida per Clara Manyós i Xesca Salva, és una adaptació del conte homònim de Ximo Abadía. Un joc escènic sobre el poder i la història adreçat a infants de més de 8 anys.

Un altre dels espectacles que formen part de Perspectiva de futur i que arribarà a Sabadell és “Infinitus”, de La Caixa del Lliure. La proposta es podrà veure el divendres 7, a les 18.30 h, a la Biblioteca del Nord. “Infinitius”, creat per Magda Puig, reprodueix en petit la caixa escènica d’un teatre i facilita que els infants es puguin expressar a través del joc teatral.

A banda de “Frank” i “Infinitus”, Perspectiva de Futur inclou dues activitats més a Sabadell. D’una banda, el “Taller de petites crítiques”, un espai postfunció de reflexió compartida per fomentar l’esperit crític. L’activitat tindrà lloc el mateix dissabte després de l’espectacle de “Frank” a laSala. D’altra banda, la projecció del cicle “Clàssics per a criatures”, que inclou les adaptacions en format audiovisual de “Faust i jo” i “Rei Liró”, que es podran veure de forma gratuïta el dissabte a les 10.30 h a la Biblioteca del Nord.

Amb aquest projecte, el Teatre Lliure i la Diputació de Barcelona sumen esforços amb la voluntat d’oferir experiències artístiques, culturals i educatives més innovadores i completes. Així, Perspectives veu la llum aquesta tardor amb l'objectiu d'establir vincles ferms i perdurables entre el teatre i el territori.

Compra d'entrades

Enllaç de descàrrega de fotos i vídeos