PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Govern municipal es trasllada avui a Ca n’Oriac en una nova jornada d’El Govern als barris

El Govern municipal es trasllada avui a Ca n’Oriac en una nova jornada d’El Govern als barris

Tal com ha explicat l’alcaldessa, Marta Farrés,

“la proximitat és essencial perquè el govern d’una ciutat funcioni i doni resposta als problemes reals dels veïns i veïnes. En aquest sentit, El Govern als barris contribueix a reforçar aquest contacte i que la ciutadania ens pugui fer arribar directament les seves inquietuds i demandes. Es tracta d’una iniciativa –continua-- que vam impulsar des del principi del mandat i que resulta molt positiva en el camí d’anar millorant tots els barris de Sabadell”.

Coincidint amb la jornada a Ca n’Oriac, l’Oficina de l’alcaldessa està avui a la plaça del Pi, de 9 a 14h i de 16 a 18h per tal de rebre les propostes del veïnat en relació a la millora de l’espai públic o per atendre dubtes i preguntes relacionades amb l’àmbit municipal.
Al llarg del dia, l’alcaldessa i regidors i regidores del govern municipal han visitat diferents comerços i s’han reunit amb representants de l’associació de veïns del barri. També han pogut veure alguns dels projectes que s’han impulsat a la zona com la rehabilitació dels habitatges socials del carrer de Balaguer o la renovació integral de la plaça de la Fuensanta, a més d’altres millores a l’espai públic.