PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Una xerrada de la professora Digna Couso centra l’acte d’inici del curs escolar

Una xerrada de la professora Digna Couso centra l’acte d’inici del curs escolar

Digna Couso parlarà de L’educació STEAM: una proposta innovadora i estimulant!. STEAM és l’acrònim anglès que engloba ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques. Aquesta conferència serà el primer punt de trobada de la comunitat educativa de la ciutat en el curs que ara comença. Digna Couso és llicenciada en física i doctora en didàctica de les Ciències. Actualment treballa com a professora agregada a la Facultat de Ciències de l'Educació (UAB).

Com a professora universitària fa docència de formació inicial per a professors de primària i secundària en els nivells de grau i màster, respectivament. A més, és la directora del CRECIM (Centre de Recerca en Ciències i Educació Matemàtica) i cap de la Unitat d'Educació Científica del Departament de Didàctica de les Matemàtiques i les Ciències.

Com a educadora de docents, te experiència en la capacitació docent i el desenvolupament professional de les STEAM tant a primària com a secundària. Com a investigadora ha analitzat el desplegament curricular de les comunitats de pràctica STEAM, dins d'un enfocament competencial. També ha treballat en el disseny de seqüències i materials d'ensenyament i aprenentatge, en particular en entorns participatius i utilitzant progressions d'aprenentatge com a eina de disseny i validació.

És experta en la formació de professors, tant inicial com en exercici, des de la perspectiva del desenvolupament professional centrat en el coneixement pràctic del docent i l'establiment de comunitats de pràctica. Els seus darrers interessos de recerca, vinculats a projectes de tesi doctoral, són l'equitat i l'equilibri de gènere així com també l’anàlisi d’interès i l’autoeficàcia en STEAM. Ha publicat més de 15 articles i més de 15 capítols de llibres, alguns d'ells inclosos en les prestigioses editorials Springer i en un manual sobre STEAM de Roudledge.

Més informació sobre Digna Couso al seu web:

Més informació sobre l’STEAM