PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Equipaments oberts durant el mes d’agost

Equipaments oberts durant el mes d’agost

Pel que fa als centres cívics, en horari de matí, de 9 a 14 h, obriran un total de 7 centres: Can Puiggener, la Creu Alta (Cal Balsach), Dr. Josep M. Plans (Can Deu), Ca n’Oriac, Can Rull, la Creu de Barberà i Torre-romeu i en horari de tarda, de 15,30 a 20,30 h obriran també 7 centres: Can Puiggener, Dr. Josep M. Plans Molina (Can Deu), Ca n’Oriac, Can Rull, Can Llong-Castellarnau, Concòrdia i la Creu de Barberà.

Despatx Lluch i Biblioteca Vapor Badia

L’Oficina central de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC) mantindrà el seu horari d’estiu al llarg del mes d’agost, de dilluns a divendres de 8.15 a 15 h. Les oficines cardinals estaran tancades tot el mes. En referència a aquests serveis, es recorda a la ciutadania que cal demanar la cita prèvia.

En l’àmbit de les biblioteques, durant el mes d’agost es mantindrà oberta la Biblioteca Vapor Badia, en horari de 15.30 a 20.30h els dilluns, dimarts i dimecres, i de les 9.30 a les 14.30h dijous i divendres. Els dissabtes l’equipament tancarà. En aquest enllaç hi ha tota la informació.

Museus Municipals

Durant el mes d’agost, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) i el Museu d’Història (MHS) obriran de dijous a dissabte de 17 a 20h, i els diumenges d’11 a 14h.

Pel que fa a l’Arxiu Històric, l’equipament romandrà tancat del 8 al 12 d’agost, però la resta del mes i fins al 16 de setembre l’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 9 a 14 h (hores convingudes).

Piscines municipals

Una bona opció per passar el mes d’agost a Sabadell són les piscines municipals. Aquestes instal·lacions estan obertes de dilluns a diumenge en horari continuat des de les 10h fins a les 19:30h. En aquesta pàgina hi ha tota la informació sobre preus, adreces i compra d’entrades. Per a les visites concertades d’esplais, casals i/o escoles en nombre superior a 20 persones no podran adquirir les entrades per la web i hauran de concertar la visita amb 15 dies d’antelació, enviant un correu electrònic a bassaipiscines@ajsabadell.cat.

D’altra banda, els horaris de les línies d’autobús urbà canvien a l’estiu i es poden consultar a www.tus.es