PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell ja ha plantat més de 2.740 arbres en menys de tres anys

Sabadell ja ha plantat més de 2.740 arbres en menys de tres anys

El comptador d’arbres

Per tal de compartir amb la ciutadania i donar comptes de com es va incrementant el nombre d’arbres a la ciutat, el passat mes de febrer es va posar en marxa un comptador a la pantalla gegant de la Fira Sabadell. El comptador es va iniciar amb la xifra de 1.192, que són els exemplars que s’havien plantat en els darrers dos anys i mig i, a partir d’aquí, s’actualitza periòdicament  a mesura que es van realitzant plantacions.

Beneficis de l’arbrat

Entre els múltiples beneficis que implica l’impuls d’arbrat a les ciutats hi és la millora de la qualitat de l’aire (atès que els arbres filtren els contaminants, redueixen el CO2 i regulen la temperatura), com també la reducció de la contaminació acústica, ja que actuen com a barrera i disminueixen els nivells de soroll.

Alhora, milloren la captació d’aigua, tot reduint el risc d’inundacions, i afavoreixen la biodiversitat. També aporten ombra i humitat, tot promovent l’estalvi energètic a les llars. En definitiva són un actiu important en la salut de les persones i en la seva qualitat de vida.