PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell rep el premi VETS a la Iniciativa Pública per la campanya “Sabadell vetlla pels animals”

Sabadell rep el premi VETS a la Iniciativa Pública per la campanya “Sabadell vetlla pels animals”

La tinenta d’alcaldessa de Benestar animal, Marta Morell, va recollir el guardó i va

“agrair al Col·legi Oficial de Veterinaris no només aquesta distinció i reconeixement a la feina contínua, sino també la col·laboració i l’assessorament en la campanya de sensibilització entorn la tinença responsable i la cura i atenció als animals”.

En aquesta nova edició s’amplien les categories per tal de poder donar cabuda a tots els àmbits d’actuació i d’interès de la veterinària i que estan representats en el Col·legi. En concret, l’Ajuntament de Sabadell ha rebut el guardó del Premi VET a la Iniciativa Pública. Es tracta d’un guardó que vol reconèixer la tasca que les administracions públiques duen en terme a favor dels animals, el manteniment dels ecosistemes i el medi ambient.

La campanya per una tinença responsable “Sabadell vetlla pels animals”, encetada l’estiu de 2021, suposa una acció adreçada a la ciutadania per vetllar pel benestar i la protecció animal durant els mesos més calorosos de l’any, que s’ha completat amb la campanya de mupis i els calendaris de sobretaula, ambdues amb la mateixa finalitat.