PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell s’adhereix a l’Acord per a la millora de la qualitat de l’aire de Catalunya

Sabadell s’adhereix a l’Acord per a la millora de la qualitat de l’aire de Catalunya

L’acte de presentació i signatura ha tingut lloc aquest matí al Palau de Pedralbes de Barcelona i ha comptat amb la presència del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró; la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i representants de cadascun dels àmbits que s’han adherit a l’acord.

Tal com ha explicat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés,

“aquest és un compromís de treball coordinat per contribuir a fer front a l’emergència climàtica i Sabadell hi havia de ser, no només perquè som una de les principals ciutats de Catalunya sinó pel nostre ferm compromís amb les polítiques ambientals. Com a ciutat hi estem treballant però també creiem que si volem que el conjunt d’accions siguin veritablement efectives, cal reforçar la coordinació i concertació entre els municipis, entre els diferents nivells de l’administració i amb la resta d’agents. I per això valorem molt positivament l’Acord que hem signat avui, i que havíem reivindicat des de l’àmbit municipal”.

En aquest sentit, Farrés ha destacat tota la tasca que s’està fent en relació a les Zones de Baixes Emissions.

“L’aire no té fronteres i aquí es veu molt clar que hem d’establir estratègies conjuntes perquè les ZBE siguin operatives, la ciutadania les pugui aplicar i assoleixen els resultats que esperem”.

Més informació aquí