PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Najat El Hachmi participa en el cicle “Dones i Interculturalitat”

Najat El Hachmi participa en el cicle “Dones i Interculturalitat”

El cicle de xerrades és d’accés lliure per a tots els públics i pretén apropar les experiències de tres persones que han reivindicat el paper de les dones des de les seves trajectòries professionals i personals, tot tenint en compte les diversitats interculturals.

Recordem que el proper 24 de març tindrà lloc la tercera activitat d’aquest cicle amb el monòleg “La negra batalla”, a càrrec d’Aasari Bibang, actriu, escriptora, humorista i activista feminista equatoguineana.

Najat El Hachmi

Najat El Hachmi va néixer a Beni Sidel, el 1979. Filla d’una família musulmana marroquina, quan tenia vuit anys es va traslladar a Vic, ciutat on va créixer. Va publicar el seu primer llibre, Jo també sóc catalana, el 2004 i el 2008 guanyava el premi Ramon Llull amb L’últim patriarca, que ha estat traduïda a deu llengües. D’altra banda, la versió castellana de Dilluns ens estimaran, va rebre el Premi Nadal.

A l’assaig Sempre han parlat per nosaltres (2019) denuncia les múltiples trampes i formes de discriminació que pateixen les dones.