PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Obertes les inscripcions per al primer campus d’estiu d’activisme climàtic a Sabadell

Obertes les inscripcions per al primer campus d’estiu d’activisme climàtic a Sabadell

El campus tindrà una durada de 40 hores i comptarà amb espais d’aprenentatges diversos com els tallers dinàmics o les xerrades en petit format, i culminarà amb la creació d'una campanya d'activació climàtica conjunta. Durant el transcurs del projecte, es presentaran diverses eines, metodologies i reptes per fer front a la cada vegada més necessària transició ecològica.

Adreçat a estudiants

El Talent Campus es dirigeix especialment a estudiants dels graus en Ciències Ambientals, Comunicació, Disseny o titulacions similars, amb el 75% dels crèdits aprovats en el moment de fer la inscripció. Per inscriure’s, cal accedir a la pàgina web i fer arribar la sol·licitud incorporant un petit CV, l’expedient acadèmic i la justificació del perquè vol cursar aquest campus. A finals de maig, hi haurà la segona fase del procés de selecció.

Hi participen 18 ponents

Pel que fa a les xerrades, hi haurà un total de 18 ponents i talleristes de l’àmbit de la ciència, la comunicació i les ciències ambientals, persones referents en la lluita contra el canvi climàtic.

Hi participaran els reconeguts ambientòlegs Ana Villagordo, Kike Molina, Alexis Rossell, Gisela Torrents, Nati Yesares, Marta Escamilla i Marc Gavaldà; el catedràtic del departament de Física Quàntica i Astrofísica de la Universitat de Barcelona Xavier Luri, el responsable de divulgació científica d'ISGlobal i project manager de l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) Raul Toran, el redactor especialitzat en temes científics dels serveis informatius de TV3 Xavier Duran, o el publicista Bernat Sanromà, entre d'altres.

Més informació

Cartell Talent Campus