PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

La primera edició del festival Observa suma Rosario Flores, La Casa Azul, Don Patricio, M-Clan i SFDK, entre d’altres

La primera edició del festival Observa suma Rosario Flores, La Casa Azul, Don Patricio, M-Clan i SFDK, entre d’altres

Els dissabtes i diumenges al migdia l’accés a l’espai serà gratuït, on es podrà gaudir de vermuts musicals. El recinte on se celebra compta amb un espai village, foodtrucks, servei de barres i capacitat fins a 3.000 espectadors.

Així ho han anunciat José Luis Castet, director del festival, a la roda de premsa d’aquest dijous al Teatre Principal de Sabadell, on també hi era present l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

Segons ha explicat l’organització, les dates definitives de cada concert es donaran a conèixer pròximament, quan es posin a la venda les entrades, que aniran des de 8 euros, a partir del 7 de març a les 10 hores a la pàgina web oficial del festival, www.festivalobserva.com.

Els assistents podran gaudir de quatre setmanes plenes d’artistes de l’escena nacional i internacional, que han col·locat les seves cançons i discs entre els més venuts del país, en un festival que es presenta amb l’objectiu de ser un referent al sector cultural.

Així, els organitzadors han reiterat que l’objectiu del festival va més enllà de la promoció i l’oferta de música, cultura i entreteniment. Promou mesures com la contractació d’empreses locals i km 0 i de joves per a l’execució de funcions relacionades amb l’organització del festival, que suposarà la creació d’un centenar de llocs de treball.

El festival està organitzat per l’empresa Arraona Produccions S.L., i compta amb el suport d’institucions com ara l’Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i el patrocini d’Organics by Redbull, San Miguel, La Capsa de Trons i Mite’ls, essent mitjans oficials Los 40, iSabadell i Ràdio Sabadell.