PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Arriba a Sabadell l’exposició “Gara i l’energia que ens envolta”, una reflexió sobre la transició energètica

Arriba a Sabadell l’exposició “Gara i l’energia que ens envolta”, una reflexió sobre la transició energètica

L'exposició està dividida en quatre zones d'activitat. A través d'una posada en escena singular, es fa un viatge a través de l'energia per conèixer conceptes com les fonts d'energia, la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Amb aquesta iniciativa, l’IREC pretén apropar al públic les investigacions científiques que s’estan duent a terme en matèria energètica.

El projecte està finançat amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) - Ministerio de Ciencia e Innovación.

Sobre l’IREC

La Fundació Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) és un centre públic de recerca adscrit al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, en el que també participen el Departament de Recerca i Universitats, així com l’Institut Català d’Energia (ICAEN), reconegut com a centre CERCA i acreditat com a centre TECNIO.

Creat l'any 2008, té com a objectiu contribuir al desenvolupament sostenible de la societat i augmentar la competitivitat del teixit industrial en el sector energètic. El centre desenvolupa recerca d'excel·lència a mitjà i llarg termini, la innovació i el desenvolupament de nous productes tecnològics i la disseminació de coneixement rellevant per a la ciutadania.