PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Cinc escoles públiques participen en la setena Marató de l’Estalvi Energètic

Cinc escoles públiques participen en la setena Marató de l’Estalvi Energètic

Contra la pobresa energètica i l’emergència climàtica

La Marató de l’Energia és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum eficient d’energia, que té la voluntat de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a actuacions per lluitar contra la pobresa energètica i l’emergència climàtica. Aquest mes de febrer, més de 160 equipaments de 16 Ajuntaments, quatre entitats i tres Departaments de la Generalitat de Catalunya participaran en la setena edició.

La Marató és un projecte transversal i lúdic que pretén modificar els hàbits de consum. En aquest cas, es tractarà un tema per setmana. La primera, es treballarà l’enllumenat, els aparells elèctrics i els serveis comuns. La segona, s’oferirà informació sobre la climatització. La tercera, sobre l’aigua. L’última setmana, es treballaran les emissions i la mobilitat.

D’altra banda, el projecte comptarà amb una comunitat virtual perquè els equipaments participants comparteixin les seves accions. Hi haurà, també, diferents materials informatius que es podran descarregar i compartir a les xarxes.