PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament convoca demà un minut de silenci i un acte de rebuig davant el darrer feminicidi que ha tingut lloc a la ciutat

L’Ajuntament convoca demà un minut de silenci i un acte de rebuig davant el darrer feminicidi que ha tingut lloc a la ciutat

L’Ajuntament expressa el seu més sincer condol a la família i a l’entorn de la víctima. Així mateix, s’han decretat tres dies de dol, durant els quals les banderes de l’Ajuntament romandran abaixades a mig pal.

Com a mostra de condol i rebuig, demà dissabte es farà un minut de silenci a les 12 del migdia a la Plaça de Sant Roc. I a la tarda, conjuntament amb la Taula de Gènere, Feminismes i LGBTI, es convoca un acte de rebuig obert a tota la ciutadania, que tindrà lloc a les 19 hores també a la plaça Sant Roc,  durant el qual es llegirà el manifest de rebuig. Així mateix, al proper Ple Municipal es realitzarà la lectura del comunicat institucional i es farà un minut de silenci.

Aquest any ja són 32 els assassinats de dones al conjunt d’Espanya -- 9 a Catalunya--, dades davant les quals cal reaccionar per visibilitzar-les i eradicar-les.

El consistori de la ciutat reitera el seu compromís amb la lluita per la igualtat de drets i per aconseguir una societat igualitària i sense discriminació, alhora que ha posat en marxa el protocol establert en casos de feminicidi, decretant tres dies de dol i fent servir tots els mitjans necessaris per difondre els valors d'igualtat, de tolerància i de respecte entre tots els ciutadans i ciutadanes.