PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

El Ple debat l’atorgament de més de 400 mil euros al Rebost Solidari per donar resposta a necessitats d’alimentació

El Ple debat l’atorgament de més de 400 mil euros al Rebost Solidari per donar resposta a necessitats d’alimentació

La finalitat d’aquesta col·laboració és la distribució d’aliments a persones en situació de pobresa i/o exclusió social, derivades pels serveis socials municipals, a través de les entitats que integren el Rebost Solidari.

El conveni estableix que aquesta aportació de l’Ajuntament de Sabadell es destinarà a les despeses de gestió del manteniment i de la compra dels productes de primera necessitat i aliments que duu a terme el Rebost Solidari.

La mitjana de famílies derivades de serveis socials que fan ús del Rebost Solidari és d’entre 2.200 i 2.300 famílies, amb una mitjana de 7.144 persones ateses al llarg de l’any 2020, de les quals un 40,5% són menors de 18 anys.

El Rebost Solidari

L’Associació Rebost Solidari de Sabadell està formada per 25 entitats socials de la ciutat i rep aliments provinents del Banc d’Aliments (recaptes, excedents alimentaris de la Comunitat Europea, etc.) i altres fonts que les mateixes entitats aconsegueixen. Va ser creada l’any 2009 i l’any 2014 va ser declarada Entitat d’Utilitat Pública.