PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Sabadell reedita el Programa UBICAT per atendre 150 persones en recerca de feina amb accions d’orientació laboral i acompanyament a la inserció

Sabadell reedita el Programa UBICAT per atendre 150 persones en recerca de feina amb accions d’orientació laboral i acompanyament a la inserció

L’objectiu d’UBICAT és atendre de forma personalitzada cada participant. El plantejament d’UBICAT és analitzar i definir el projecte professional de cadascuna de les persones participants, incidir en les competències de base i transversals, a la vegada que es treballen aspectes motivacionals,  en eines de recerca de feina, recursos per fer front a un procés de selecció o  capacitació digital, entre d’altres.

En paral·lel es preveuen accions amb entitats, agents i empreses del territori perquè les persones participants puguin tenir una aproximació a l’entorn productiu i teixit empresarial.

El programa s’adreça a persones en situació d’atur d'especial vulnerabilitat; les inactives que no tenint feina malgrat necessitant-la, l'han deixat de buscar perquè tenen poca confiança en trobar-la; i finalment, a aquelles persones treballadores que, d'acord amb les condicions precàries del mercat de treball, no han resolt les seves necessitats mínimes o les perspectives laborals.

Entre aquests col·lectius es prioritzaran les persones amb un baix nivell formatiu i de qualificació o poca experiència laboral, més grans de 45 anys i altres en rics de vulnerabilitat que quedin exclosos d’altres tipus de serveis especials.

Inscripció

Per participar en el programa UBICAT cal estar registrat a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació i empadronat a Sabadell. Les persones interessades en formar part del Programa a Sabadell han de demanar cita prèvia pel servei d’orientació laboral del Vapor Llonch per mitjà del web https://www.vaporllonch.cat/ per assistir-hi a una sessió informativa sobre aquest i altres serveis  per a l’acompanyament a la inserció laboral.