PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament impulsa 300 places gratuïtes als casals d’hivern organitzats per entitats de la ciutat

L’Ajuntament impulsa 300 places gratuïtes als casals d’hivern organitzats per entitats de la ciutat

En aquest marc, el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha destacat que 

continuem avançant per l’equitat i l’èxit educatiu. El lleure és un dels pilars en l’educació dels infants i en aquest sentit treballem per facilitar-hi l’accés, especialment dels nens i nenes que es troben en una situació més vulnerable

Per fer possible el programa, l’Ajuntament hi destinarà 14.700 €.

Els casals es portaran a terme durant les dues setmanes de vacances escolars i ofereixen entre cinc i set dies d’activitats amb, com a mínim, tres hores diàries. Les entitats de lleure que els organitzen són: Associació Juvenil Esquitx de Sabadell, Associació Esportiva Can Deu, Fundació Privada Idea, Grup d’Esplai La Baldufa i Ludoteca Margarida Bedós.

D’altra banda, les activitats que es proposaran són diverses i volen facilitar que durant les vacances de Nadal infants i adolescents puguin trobar espais on continuar el procés educatiu en un entorn més lúdic. Així mateix, aquests casals són una oportunitat per conèixer la ciutat i treballar valors propis de l’àmbit de l’esplai com la participació, la convivència, la responsabilitat, la solidaritat, la creativitat o el treball en equip. Tots els casals faran sortides per participar en propostes de la programació de Nadal. També diversos destaquen l’element artístic com a eix central de les seves activitats.