PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Presentació del nou Informe de Conjuntura de Sabadell i l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes

Presentació del nou Informe de Conjuntura de Sabadell i l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes

En aquest cas es tracta de l’edició número 4, corresponent al segon trimestre del 2018. L’acte de presentació tindrà lloc el 25 de setembre, a les 12 del migdia, al Centre de Promoció Empresarial (carrer de les Tres Creus, 236). La intervenció inicial serà a càrrec de l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia. A continuació es presentaran els indicadors de seguiment i anàlisi sobre la conjuntura econòmica a càrrec de la consultora Activa Prospect i l’Enquesta de Clima Empresarial per part del secretari tècnic del CIESC, Josep Milà.

Estratègia territorial

L’informe és una de les accions derivades de l’aliança dels ajuntaments i agents socioeconòmics presents en 14 municipis per assolir una Estratègia territorial d’ocupació i desenvolupament econòmic conjunta en resposta al procés iniciat per la Generalitat de Catalunya per desplegar la nova llei d’ordenació del sistema d’ocupació i del Servei Públic d’Ocupació (SOC). Segons aquesta norma, el Govern prioritzarà la col·laboració territorial en el repartiment de fons per finançar serveis i projectes de desenvolupament econòmic i creació d’ocupació.

El municipis integrants de l’Estratègia són Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, la Llagosta, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat i els agents socioeconòmics són la Cambra de Comerç de Sabadell, el Centre Metal·lúrgic, CIESC, CCOO, PIMEC i UGT.

Més informació sobre l’Estratègia Territorial