PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

“Els afectes”, la nova exposició dels Tallers d'Art de l’Escola Illa

“Els afectes”, la nova exposició dels Tallers d´Art de l’Escola Illa

La mostra pren la paraula afectes del filòsof Borough Spinoza, un dels primers a reconsiderar els afectes com el niu del llenguatge i la creació, en què les emocions i la imaginació tenen components cognitius i formen part del coneixement. En aquest sentit, “Els afectes” ens recorden també que l'art és una manifestació de la nostra manera d'acostar-nos a la realitat, en la qual sempre estem en conversa amb l'altre i on és present un llenguatge ple d'emoció amb una gran fascinació i alhora interacció cap al món.

En aquest marc, a la nova exposició de l’Escola Illa es podrà veure un recull divers d’obres de més de 250 alumnes que han passat pels tallers d’art del centre. L’objectiu és obrir l’escola a la ciutat, mostrant els rics i múltiples processos d’expressió i d’aprenentatge que tenen lloc als espais del centre municipal.

Formen part de la mostra treballs de ceràmica, gravats i estampes, projectes de fotografia, de costura, de vitrall, de dibuix o de grafit, entre altres propostes, com també els resultats dels tallers infantils d’art, que enguany han fet viatges cap a l’autobiografia, la família i el món dels ocells, entre altres.

Els tallers d’Illa Oberta - Tallers d’Art són oberts a tothom i es porten a terme d’octubre a juny en diferents formats i matèries. La preinscripció del curs 2018-2019 s’iniciarà el proper mes de juny.