PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
L'AJUNTAMENT

Comença la temporada d’excursions de natura per a la gent gran

Comença la temporada d’excursions de natura per a la gent gran

 

Les sortides per a la gent gran són un programa que compta amb dues modalitats de sortides. D’una banda, les Excursions Matinals, i que al llarg d’aquest 2018 permetran a la gent gran visitar espais com ara: Monistrol de Montserrat-La Puda; Sant Andreu de la Barca-Martorell; De Calders a Monistrol de Calders pels Gorgs Blaus; La Rierada; Rocafort i les Tines de la Vall del Flequer; La Sèquia de Manresa: Balsareny; La Sèquia de Manresa: de Santpedor a Manresa.

Aquesta sortides es faran amb autocar, entre les 8 i les 2 del migdia, i l’any passat van comptar amb un total de 532 participants.

D’altra banda, el programa es completa amb les Excursions de Tot el Dia, que proposen caminar entre tres i quatre hores a bon ritme amb desnivells entre els 130 i els 450 m. Aquestes excursions són de dia sencer amb la possibilitat de dinar de restaurant o portar una carmanyola i al 2017 van participar un total de 695 persones.

Enguany els espais a visitar, a partir del 20 de febrer, són: Begues i Castell d’Eramprunyà; l’Altavall del Corb; Volcà de la Banya del Boc; La Vall de Llémena; Cingles de Tavertet; La Cerdanya La Fou de Bor i el Camí dels Capellans; Volta pel Parc del Foix; Castell de Sant Llorenç del Munt des de Sant Julià de Vilatortà i Els Cingles de Bertí.