PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Publicat: 30-04-2020

Tall de trànsit a l'eix central del 1 al 3 de maig

Del divendres 1 al diumenge 3 de maig, es recuperarà el tall de trànsit a l’eix central, des de la via de Massagué –a l’alçada de la plaça de les Dones del Tèxtil, fins gairebé al capdavall de la Rambla.

De la mateixa manera, es tallarà al trànsit també algun tram de les avingudes de Barberà –al sud– i de la Concòrdia i de Matadepera –al nord–. En el cas de l’avinguda de Barberà, es tallarà des de la plaça de Barcelona fins a la plaça de la Creu de Barberà. L’avinguda de la Concòrdia, per la seva banda, estarà tallada des del carrer de la Mare de les Aigües fins a la plaça de la Concòrdia. Finalment, a l’avinguda de Matadepera, la ciutadania podrà disposar de l’espai que va de la plaça del Pi fins al carrer de Balaguer.

Tall eix central 01 05 2020 miniatral

D’altra banda, l’Ajuntament recomana a la ciutadania que camini pel costat dret de la vorera. És per això que es pintarà de color el terra d’algunes voreres i calçades per tal de recordar aquesta recomanació, amb l’objectiu de marcar els sentits d’anada i tornada i evitar en la mesura del possible el contacte entre persones.

Igualment, l’Ajuntament està traçant uns itineraris de vianants que comuniquen determinades zones de la ciutat, sobretot allà on hi ha una densitat més elevada de persones desplaçant-se i també on els carrers són més estrets, àmbits d’eixos comercials, de passeig i zones verdes.

 

Recomanacions

Les recomanacions que fa l’Ajuntament són quatre concretament.

  • S’aconsella de mantenir la distància de seguretat i caminar per la vorera o espai de la dreta del vianant
  • Es recomana d’evitar tocar i fer servir elements del carrer i mobiliari públic
  • Tampoc es poden fer servir les àrees de joc infantil ni les zones esportives
  • Cal respectar les recomanacions relacionades amb els horaris, el temps i la distància que s’ha de deixar entre persones.

ImprimeixCorreu-e

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 0829, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Contacta