PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Publicat: 09-03-2020

Obres d'urbanització del c. de l'Onyar i del camí de Torre-Romeu

Dilluns 9 de març de 2020 i durant uns 6 mesos, començaran les obres que permetran convertir el carrer de l'Onyar, al barri de Torre-romeu, en un passeig arbrat que actuarà com un balcó sobre el riu Ripoll.

Els treballs es faran en tres zones diferenciades. D’una banda, s’efectuaran obres a la zona denominada 1, que serviran per adequar les cruïlles de la ronda de l’Ebre amb el carrer del Guadiana i la ronda de l’Ebre amb el passatge de l’Ebre. Es demoliran paviments, es formaran cruïlles i travessades, es faran tasques de sanejament i enllumenat i es pavimentarà el camí de Torre-romeu.

D’altra banda, a la zona 2, és a dir, al carrer de l’Onyar, s’hi demoliran paviments, hi faran actuacions CASSA i Endesa, es sanejarà la xarxa de reg i es pavimentarà el carrer.

Finalment, a la zona 3 es plantaran arbres i arbustos, a més de tancar el camí de Torre-romeu.

El projecte preveu que tot el carrer de l’Onyar estigui pavimentat a un sol nivell, amb incorporació de parterres i arbrat en alineació. També es millora el tram del camí de Torre-romeu entre la ronda de l’Ebre i el carrer del Segre, amb l’ampliació de la vorera per a vianants que limita amb el riu i un enllumenat nou.

L’objectiu de l’actuació és la urbanització del carrer de l’Onyar i del camí de Torre-romeu, així com la millora de l’espai públic, després de la reconstrucció del mur que els separa.

El projecte del nou carrer de l'Onyar es farà després de la cessió d’un tram de la carretera BV-2432, entre els punts quilomètrics 1.300 i 1.590, per part de la Diputació de Barcelona. Aquest tram de la carretera de Torre-romeu, entre la ronda d'Ebre i el carrer del Segre, és on es van dur a terme les obres per refer el mur del carrer de l’Onyar, que patia deficiències estructurals.

 

Miniatura c. Onyar 2020 

 

ImprimeixCorreu-e

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 0829, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Contacta