PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Endesa Educa imparteix un taller pràctic a les escoles de Sabadell

Endesa Educa és una iniciativa educativa creada per a fomentar una nova consciència social basada en la sostenibilitat i l'eficiència energètica. Aquesta iniciativa desenvolupa tallers gratuïts a escoles de Catalunya, Espanya i també de Portugal.

Durant aquestes setmanes ha arribat el torn dels escolars de Sabadell. Participaran els cursos d'entre tercer i quart de primària de les escoles públiques Joaquim Blume, Roureda, Escola Joan Montllor, Calvet d'Estrella, Mas Boadella...

Un educador d'ENDESA EDUCA es desplaça al centre docent amb el material necessari per impartir l'activitat. L'alumnat entra en contacte amb el món de l'energia mitjançant una sèrie d'experiments de manera directa i tangible, reforçant així els conceptes apresos en classe.
Sense deixar d'aprendre d'una manera lúdica, els alumnes podran provar com funciona un col·lector solar o una cuina solar i com es genera electricitat mitjançant un aerogenerador i un panell fotovoltaic, entre uns altres. L'objectiu de l'activitat és donar una visió completa del valor i l'ús de l'energia i que els estudiants puguin manipular adequadament aquests conceptes i aprenguin a estalviar energia.

Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web:

http://www.endesaeduca.com/Endesa_educa/conocenos/oferta_actividades/granja-energia