PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

El centre Ninaia de Sabadell utilitza app's per treballar l'organització, l'atenció, la memòria i la psicomotricitat en nens amb dificultats.

El centre de teràpia infantil Ninaia ubicat a Sabadell, ha incorporat l'utilització d'Apps en tablets a les seves sessions terapèutiques per a nens amb dificultats de raonament, que son impulsius, que tenen problemes d'organització, de planificació, organització en l'espai, així com nens amb dificultats d'atenció, memòria o atenció visual. D'aquesta manera, a través d'aquest joc poden potenciar la concentració, la memòria, l'atenció, la rapidesa, les capacitats motrius i els aspectes visuals.

La terapeuta del centre explica que les seves sessions, de 50 minuts de durada, no es centren només en les apps sinó que fan servir altres eines com el joc terapèutic o la teràpia d'integració sensorial i, en alguns casos, també les tablets. En tot cas, assegura que al seu centre atenen nens de dificultats molt diverses i que amb tots ells es busca que aconsegueixin la màxima autonomia en el seu dia a dia. Fins i tot, assegura que hi ha aplicacions per a tablets creades específicament per a nens amb autisme o altres dificultats que en un primer moment farien pensar que no poden fer servir aquestes eines.

Destaquem que les aplicacions resulten "divertides i motivants" per als nens i que també permeten fer un reforç positiu quan es felicita al nen perquè ha superat una etapa del joc. A més van acompanyades d'una música relaxant i no tenen límit de temps, cosa que evita que el nen s'estressi i fins i tot es frustri.

Per a més informació consulteu la pàgina web del centre:

http://www.ninaia.com