PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

El Congrés Internacional REINNOVA arriba a Sabadell el 28 i 29 de novembre

El Congrés Internacional d’Innovació en la Gestió i el Tractament dels Residus Municipals REINNOVA arriba aquest any a la seva tercera edició com a certamen de referència del sector al sud d’Europa. REINNOVA s’ha consolidat com a punt de trobada i intercanvi per a empreses i administracions, així com també per a universitats i col·legis professionals a l’entorn del sector residus.

En aquesta edició 2013, REINNOVA abordarà Els reptes de la gestió dels residus en el marc d’una economia verda, aprofundint amb les previsions de creació d’ocupació, les oportunitats empresarials a països emergents, la valorització de les diferents fraccions i l’aplicació de noves tecnologies derivades de les Smart Cities. A més, es coneixeran les previsions de la Unió Europea amb l’horitzó 2020 i s’analitzaran experiències d’èxit de països com Àustria o Alemanya. Emmarcada en el Congrés REINNOVA, el 27 de novembre es celebrarà al Museu del Gas de Sabadell la I Trobada d’ens locals i gestió dels residus.

Les sessions del Congrés es desenvoluparan els dies 28 i 29 de novembre a Fira Sabadell organitzades pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i l’Agència de Residus de Catalunya, amb la col·laboració de l’Instituto para la Sostenibilidad de los Recursos i la Fundació Fòrum Ambiental.

En aquest enllaç podeu consultar el programa complet del Congrés:

http://reinnova.es/?page_id=15&lang=ca