PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

L’empresa de Sabadell Boira Digital crea una plataforma de software per substituir els actuals Terminals Punts de Venda.

A principis de l’any 2012, es va crear a Sabadell de la mà del Sr. Quirze Salomó l’empresa Boira Digital creada per donar solucions de software a comerços i que aquestes avancin amb les noves tecnologies.

Un dels recursos que està previst que surti al mercat al setembre, és la Plataforma Proppos, desenvolupada per Salomó junt amb els seus socis el dissenyador Adam Garcia, i la consultora de SAP Aina Hidalgo.

Proppos és un Terminal Punt de Venda amb totes les funcionalitats de les solucions punteres del mercat. És una aplicació web, i per tant, accessible des de qualsevol dispositiu: ordinador, tablet o smartphone. Disposa de potents eines de gestió i administració, i la comoditat del cloud computing.

Boira Digital, que pertany al Programa BizSpark de Microsoft per fomentar start-up innovadores, treballa també en d’altres innovacions en la taula tàctil, desenvolupada per Microsofot i Samsung, que Salomó està convençut que serà el mostrador del futur. O la tecnologia Kinect de reconeixement de moviments.