PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Es constitueix l’Associació de ciutats CiVinet, per promoure l’intercanvi d’idees per una mobilitat més sostenible a nivell Europeu

El passat mes de maig, es va celebrar a Santander el IV fòrum CiVinet Espanya i Portugal, on es va constituir l’Associació CiVinet.

Aquesta Associació es constitueix com a continuïtat del treball realitzat sota el projecte europeu subvencionat per la Direcció General de Mobilitat de la Comissió Europea, CiVinet, desenvolupat des de desembre de 2009, consistent en la implementació i desenvolupament d'una Xarxa CiViTAS als països d'Espanya i Portugal que aglutini a entitats públiques i privades preocupades per la mobilitat sostenible. Millorar per tant, la mobilitat sostenible en l'àmbit de l'Associació, seria la principal fi.

L'existència d'aquesta Associació té com a finalitat:

L'intercanvi d'experiències i de millors pràctiques en estratègies, polítiques, plans i mesures de mobilitat sostenible, així com altres temes que puguin resultar d'interès per a la xarxa, com a medi ambient, planificació urbana, estalvi i implementació de mesures energètiques o qualsevol altra qüestió principalment enfocada al desenvolupament sostenible principalment urbà.

Per aconseguir aquesta finalitat es desenvoluparan activitats com:

  • Realització de comunicacions i informació als seus membres sobre activitats quant a mobilitat sostenible a nivell nacional, europeu o internacional.
  • Organització d'esdeveniments relacionats amb la mobilitat sostenible. Principalment tindrà com a objectiu l'intercanvi d'experiències en l'àmbit de mobilitat sostenible, així com informació de noves tecnologies o de presentació d'estratègies o polítiques referents.
  • Informació i si escau realització de projectes europeus, enfocats a millorar la mobilitat sostenible urbana, encara que susceptible d'altres temes relacionats anteriorment.
  • Realització de projectes i treballs relacionats principalment amb la mobilitat sostenible.