PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

El bufet d’Advocats Garrigues promou la dimensió jurídica de les smart cities a través del seu blog

Garrigues és un bufet d'Advocats especialitzat en serveis jurídics i fiscals que va començar la seva marxa en 1941. Des de llavors, han aconseguit un enorme prestigi en el sector dels serveis professionals. En 1997, Garrigues es va fusionar amb Arthur Andersen, Assessors Legals i Tributaris (ALT), situant-se entre els majors i més influents despatxos d'advocats d'Europa. L'any 2002, després de la desaparició de la xarxa Andersen World Wide, Garrigues va optar per mantenir la seva independència i va iniciar una nova etapa marcada per un caràcter emprenedor i una visió global que han convertit al despatx en líder del món de l'advocacia.

Per altre part, actualment tenen un blog on redacten entrades relacionades amb temes administratius, fiscals, laborals, penal, mercantils, medi ambient... I en data 1 de març de 2013, van publicar una entrada relacionada amb temes Smart City, on ofereixen assessorament professional en projectes i iniciatives de Smart Cities que requereixen una visió estratègica integral que permeti:

  • Comprendre els aspectes tecnològics, operatius i de negoci.
  • Que entengui i abordi la visió des de l'òptica dels objectius de les polítiques públiques, i atengui alhora la sensibilitat dels actors privats que participen en aquests projectes.
  • Que conegui els instruments jurídic- administratius i jurídic- privats que permetin crear el marc de col·laboració entre els diferents actors; establir la planificació, definint els mitjans necessaris i els mecanismes per a la seva obtenció; i establir els incentius per a la consecució dels objectius i el mesurament del seu grau de compliment.

A més ofereixen un acompanyament global a les administracions públiques, institucions, companyies i inversors que promoguin o participin en projectes o iniciatives destinades a evolucionar el model de ciutat en l’entorn de les Smart Cities.