PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Les rutes de tapes del Destapa't de Sabadell geolocalitzades gràcies a l'App de Gastronosfera

La segona ruta de la tapa de la ciutat se celebrarà entre el 25 d’abril i el 12 de maig.
Amb el títol de DesTapa’t Sabadell, torna aquesta ruta gastronòmica per donar a conèixer l’activitat de restauració i comercial. L’organització d’aquesta activitat és a càrrec del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de Sabadell, Estrella Damm i Gastronosfera,  comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

En aquesta ocasió, s’amplia en nombre de dies, fins a arribar a tres setmanes de durada, i també augmenta el nombre d’establiments adherits a la campanya. En total, 47 bars i restaurants, aproximadament 10 més que en l’anterior edició, oferiran una especialitat de tapa i quinto d'Estrella Damm a un preu tancat de 2,50 euros.

A través d’una guia, que es distribuirà per diferents punts de la ciutat, es podrà conèixer la localització i la proposta gastronòmica que cadascun dels 47 establiments proposen en el marc de la segona edició de DesTapa’t Sabadell.

D’altra banda, per facilitar la participació, la ruta podrà seguir-se amb l'App Gastronosfera. L'aplicació gratuïta permetrà que els consumidors puguin accedir a tota la informació de la ruta amb els seus dispositius mòbils.

On hi apareixerà per ordre alfabètic els establiments adherits a la campanya, el seu horari, la seva adreça i fotografia de la tapa amb informació dels ingredients que porti. A més de la localització geogràfica i telèfon de contacte de l'establiment per si es vol realitzar alguna consulta. Per a més informació es pot consultar el web www.gastronosfera.com.