PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

El Banc Sabadell lidera el segment dels nous serveis digitals

El Banc Sabadell (BS) s’ha convertit en l’entitat financera amb el major índex de penetració de la banca mòbil entre els seus clients, doncs més del 30% dels seus clients actius on line accedeixen des de el mòbil, només superat per ING Direct (que opera exclusivament a distància), segons l’últim estudi de FRS Inmark.

L’aposta del BS pels nous serveis digitals es completament lògica, ja que, històricament, ha liderat l’implantació de les noves tecnologies en la operativa bancària: Va ser, per exemple, la primera entitat en disposar d’una aplicació específica per Ipad i un servei d’ingrés de xecs via mòbil, Instant check, i acaba de llançar una nova versió de BS Mòbil per Windows Phone, adaptada als últims smartphones.

Un altre exemple: El BS té a punt el llançament de Instant Money, un innovador servei que permet als clients de l’entitat retirar efectiu d’un caixer automàtic amb el seu telèfon mòbil, sense necessitat de targeta de crèdit.

Tanmateix, el servei permet enviar un codi a una altra persona, que podrà ésser utilitzat per retirar diners del banc sense necessitat d’ésser client del banc.

“Es tracta – precisa Pol Navarro, director de Canals i Innovació del BS- d’una solució mot innovadora que farà possible, només disposant d’un telèfon mòbil, enviar, per exemple, petites quantitats de diners a un fill o a un familiar que es trobi en una altra ciutat o pagar petits deutes a una altra persona tot i que no es disposi d’efectiu en aquell moment. Aquest servei estarà disponible pròximament en tota la nostra red de més de 3.000 caixers” (en www.bancsabadell.tv/instant-money , pot visionar-se un vídeo sobre el funcionament del nou servei).

Per altre part, el BS té en un període de proves i llançarà aviat una nova solució de pagament per a telèfons mòbils equipats amb NFC (Near Field Communication), que permet transferir informació entre el telèfon i altres dispositius NFC.