PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

JOINUP TAXI, la innovadora proposta per compartir taxi s'implanta a Sabadell.

  Join UP Taxi és una nova aplicació per smartphones dissenyada per compartir desplaçaments en taxi, i que funciona també amb serveis individuals. L'aplicació es va estrenar al setembre de 2012 a la ciutat de Barcelona, i la segona ciutat d'Espanya on es troba totalment operativa és Sabadell. Serà llançada en breu a Madrid i durant els propers mesos en altres ciutats espanyoles. JoinUp Taxi ha estat recentment seleccionada per ACC1O com una de les millors propostes tecnològiques i ha participat dins del Mobile World Congress 2013.

 El sistema, pioner al mercat espanyol, estalvia costos als usuaris, fomenta la mobilitat sostenible a partir de la reducció d'emissió de gasos contaminants i contribueix a una major utilització del taxi, una potent mesura anti-crisi en aquest sector. Una altra de les principals aportacions d'aquesta aplicació és que l'usuari pot reservar la carrera, ja sigui compartida o individual, fins a amb una setmana d'antelació. L'aplicació és totalment gratuïta i està disponible per iPhone i Android.

 El funcionament de JoinUp Taxi compartit és molt senzill. L'usuari ha de seleccionar l'opció “compartir”, marcar un origen i introduir la data, hora i la destinació desitjada, així com el nombre de passatgers i les maletes. Una vegada demanat el servei, l'aplicació busca coincidències amb altres usuaris i, en el cas que no existeixin, introdueix el viatge i busca companys interessats en el mateix trajecte. Per trobar el màxim nombre de coincidències possibles JoinUp Taxi permet compartir destinacions prèviament seleccionades, com l'aeroport, recintes esportius o alguns dels principals punts turístics de la ciutat.