PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Divendres dia 25 de gener es tanquen les inscripcions pel curs La gestió eficient de l'habitat urbà, avançant cap a l'smart city, organitzat per COAMB (Col.legi d’Ambientòlegs de Catalunya)

La gestió eficient de l'habitat urbà, avançant cap a l'smart city és un curs adreçat a totes les persones  interessades en aprofundir els seus coneixements sobre les ciutats intel·ligents i les seves potencialitats que tindrà lloc a Barcelona durant els dimarts i dijous a la tarda dels mesos de febrer i març. 

Durant el curs, els participants treballaran els coneixements necessaris per a poder reflexionar críticament sobre el que és, el que no és, i el que els agradaria que fos l’smart city, tenint en compte que és un concepte en constant evolució. També aprendran a identificar oportunitats de millora de les ciutats, descobriran quin és el seu funcionament, com incorporar els avenços (tant els tecnològics com els que no ho són), i coneixeran els diferents conceptes que conflueixen en la definició d’smart city.

Participaran com a ponents experts de diferents àmbits; empreses que proveeixen de solucions intel·ligents a administracions públiques; entitats que ja han començat a implantar avenços tecnològics; i municipis punters en la introducció de serveis i prestacions smart.

Aquesta formació se celebrarà a Barcelona dimarts i dijous de 17:30 a 20:30 hores els dies 5, 7, 12, 14, 19, 21, 26 i 28 de febrer; i 5, 7, 12, 14 i 19 de març i compta amb la col·laboració del Departament d'Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona.

Consulta aquí el programa del curs La gestió eficient del'habitat urbà, avançant cap a l'smart city: http://www.coamb.cat/userfiles/Smart_Cities_COAMB%281%29.pdf

Per inscriure’t al curs ves a aquest enllaç: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFFUdS1ScE9KcFRtRG5NaV94RUUzaGc6MA#gid=0