PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

 

CA EN ES
       
Open Data Apps de la ciutat APP Ajuntament

Espanya, líder europeu en penetració i creixement de "smartphones"

Espanya és el país europeu on major taxa d’'smartphones' hi ha en relació al total d’usuaris de telefonia mòbil. En concret, el 63,2% dels usuaris del mercat mòbil a Espanya utilitza 'smartphones'. A més, el mercat espanyol és el que presenta un major creixement en el percentatge d’usuaris d’'smartphones' respecte al mateix període de 2011, segons dades de l’informe de comScore corresponents al mes d’octubre. 

Els 'smartphones' han aconseguit convertir-se en els dispositius més populars en el sector de la mobilitat. La proliferació de dispositius, de diferents gammes, i els esforços de les companyies i les operadores estan aconseguint que els 'smartphones' s’imposin com els terminals de referència en el mercat. L’èxit d’aquests dispositius s’aprecia en tota Europa, encara que hi ha països on la taxa de penetració dels 'smartphones' es major.

En concret, Espanya es el país europeu amb major percentatge d’ús d’'smartphone' en relació al total d’usuaris de dispositius mòbils. Les dades de comScore confirmen a Espanya com el país de referència en aquest sentit. En concret, a Espanya la taxa de penetració dels 'smartphones' arriba al 63,2% en octubre de 2012. El país que més s’acosta a Espanya és el Regne Unit, on la taxa s’estableix en un 62,3%. Por darrera estan països com França, amb un 51,4%; Itàlia, amb un 51,2%; i Alemanya, amb un 48,4%. La mitja europea se situa en un 54,6%.

 A més de ser un referent en aquest sentit, Espanya és el país que ha registrat un major creixement de la penetració dels 'smartphones' en l’últim any. Segons les dades de comScore, la taxa d’Espanya en aquest camp ha crescut en 14,8 punts.

En el mateix període de 2011 els 'smartphones' a Espanya aconseguien una quota del 48,4%, pel que el creixement és evident. El creixement mitjà a Europa ha sigut de 13 punts, pel que Espanya està per sobre de la mitjana de quota i també supera el creixement mitjà del sector en el continent.