PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

FESTA DELS DRETS HUMANS EN CATALÀ

Cloenda del Cicle Drets i per commemorar el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Fotografia de l'activitat

‘El cant dels ocells’, ‘Corrandes d’exili’, ‘Toc de castells’, ‘Cant per tot el que no te veu’ i ‘Cha’am’ son algunes de les cançons que sonaran abans i en el concert del Roger Andorrà d’Electrogralla .

La FESTA DELS DRETS HUMANS EN CATALÀ, organitzada per Inspira Arrels, encetarà la seva primera edició el proper diumenge 10 de desembre a les 18 h. en el Parc de Catalunya (Plaça Argub).

L’acte es planteja com a cloenda del seu CICLE DRETS i per commemorar el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Una proposta que veu de l’arrel i que fusiona diferents estils i cultures; posant en valor la identitat catalana ‘sense tints polítics’ per preservar, promoure i difondre el nostre patrimoni cultural. Alhora que aposta pel poder transformador de la cultura, com a eina facilitadora d'una cohesió social més gran i millor que fomenta l'intercanvi i afavoreix la convivència, visibilitzar la diversitat i reivindicar els Drets Humans.

Melodies com el Toc de castells, el Virolai, una sardana o un pasdoble de Patum arriben sota un nou filtre conceptual punyent i transgressor. Una gralla que viatja cap a l’electrònica de la mà d’ ELECTROGRALLA, interpretat pel Roger Andorrà que ens presentarà en concert el seu darrer treball ‘Empelt’.

Canviar el so de la guerra amb el de la música per difondre l´intercanvi cultural és l’objectiu del Duo Athrodell, la parella siriana formada pel guitarrista Ahmad Dyab i la Soprano Aseel Massoud.

Tànit Navarro al cant i Maria Aguilera a la guitarra ens oferiran algunes de les seves cançons que beuen de l'arrel popular i de la seva sensibilitat per donar veu a qui no et veu. Música que cuida i emociona.

El Marc Vilajuana convida a la germanor i apel.la a la memòria històrica de les opressions dels drets humans que es van succeir a la ciutat de Barcelona.

No faltaran les sardanes de la mà del grup sardanista Amunt 9, com a símbol identitari català i de fraternitat.

Per saber més sobre la festa, artistes i el concert,: .

No us la perdeu!

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Diumenge 10 de desembre de 2023

Horari: de 18 a 22 h

Afegir al teu calendari


 Lloc: 

Plaça de l'Argub del Parc Catalunya.

Adreça: pl. de l' Argub, 1, 08206, Sabadell

Planol


Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:

      Feiners

    • Embarcador : L5,L8,L55
    • Francesc Macià : L1,L5,L8,L55
    • Paraires : L5,L55

      Dissabtes

    • Embarcador : L5,L8,L55
    • Francesc Macià : L1,L3,L5,L8,L55
    • Paraires : L5,L55

      Festius

    • Embarcador : F5
    • Francesc Macià : F1,F5
    • Paraires : F5

Més informació