PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Associació United Sport & Culture Catalunya

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Francesc Macià : L1,L3,L5,L8,L55,F1,F5,
    • Paraires : L5,L55,F5,
    • Pl. Concòrdia : L1,L2,L3,L8,L10,F1,F2,

Més informació

Els fins de l’associació són:


- La creació i foment de diferents projectes panculturals, relacionats amb la unitat i la solidaritat entre pobles, races i persones, fomentant el desenvolupament i el coneixement de diferents cultures, de manera recíproca, que porti amb si una autèntica integració social, amb respecte a les diferències entre ells, i sense que hi hagi distincions de sexe.


- L’esperit de l’associació és laic, amb el propòsit de poder incloure en el seu si tota mena de gent, amb independència del seu culte, en cas que existeixi.


- En aquest sentit, aquest projecte cultural i esportiu se centra en diversos punts: la persona; el respecte a la diferència; la integració; el coneixement mutu.


- Es pretén, així, donar a conèixer les característiques singulars de cada poble i cada cultura, educar la societat en la diversitat, canalitzar la vida de les persones de fora, que es troben aïllades en un país estranger.


- Es planteja un projecte integral de formació que, servint-se de l’esport i la cultura, treballi tots els aspectes possibles, entre ells el punt de vista professional i ocupacional com des del pla humà, en el qual s’han de fonamentar qualsevol tipus d’actuació en aquest sentit.


- Es pretén donar resposta a les possibles situacions de risc i exclusió social, que en determinades persones o col·lectius s’accentua progressivament.


- En queda exclòs tot ànim de lucre.