PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Espai d'esbarjo per a gossos Parc Catalunya

Localització i contacte

  • Adreça: pl. d' Ernest Lluch,
  • LA CONCÒRDIA
  • 08206, Sabadell
  • Telèfon: 93 745 19 57

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

S'habilita de nou una àrea d'esbarjo de gossos a la part més alta del Parc. Accés pel c. Prat de la Riba, zona per la zona serveis que va més amunt de la plaça Ernest Lluch.

La utilització d'aquest espai requerirà el compliment de les normes bàsiques següents ( Decret 5390/2014 de 6 juny):

- Que els animals de companyia, puguin anar sense corretja a l'espai deleimitats per fites o tancament.

- Els gossos potencialment perillosos, sempre aniran lligats i amb morrió.

- Els animals, han d'anar acompamnyats per una opersona que se'n faci responsable. En els cas dels gossos potencioalment perillosos, aquest ha de ser major d'edat i disposar de la corresponent llicència de tinença o conducció de gosssos perillosos, amb l'assegurança anual actualitzada.

- Els propietaris o posseïdors dels gossos, hauran de recollir els excrements dels esu animals de companyia en aquest espai, com en la resta de la via pública.

- En sortir de l'àrea d'esbarjo indicades per fites o tancament, els animals s'hauran de lligar, segons indica l'ordenança municipal de tinença d'animals.

- A les zones específiques, no hi podran entrar animals amb problemes de comportament o agressivitat, que puguin comportar perill per persones i altres animals.

- Les persones posseïdores dels gossos, han de vigilar els seus animals de companyia en tot moment i han d'evitar molèsties a les persones i a altres animals que comparteixin espai.

- Tant a dins de les àrees d'esbarjo per a gossos, com a la resta de la via pública, la persona posseïdora d'un animal,sens perjudici de la responsabiliotat subsidiària de la persona propietària, és responsables dels danys, perjudicis i molèsties que ocasionin a les persones, als béns o al medi natural.

- Els propietaris han de tenir els animals inscrits en el cens municipal, amb identificació permament, llicència si son gossos potencialemnt perillosos i tot allò que la Ordenença Municipal sbre tinença d'animals específ