PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Associació Salut Mental Sabadell

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • La Creu de Barberà : L2,F2,
    • Parc Central : L2,F2,
    • Pau Vila : L2,F2,
    • Reis Catòlics : L2,F2,

Horari

dl.-dv.: de 9 a 14 h i de 17 a 19 h

Més informació

Associació de familiars, amics i persones amb dificultats derivades de la salut mental.

El compromís és actuar a favor de la promoció de la salut integral, les capacitats i la qualitat de vida de les persones.

Objectius:

Potenciar la formació, informació i sensibilització dels nostres socis i de la població en general, i el coneixement dels trastorns mentals.

Col·laborar i reclamar a les autoritats competents, professionals i organismes públics i privats, les mesures, els recursos i el model d' atenció a les persones amb malaltia mental que facilitin la integració comunitària.

Treballar i donar suport a les persones perquè puguin desenvolupar i dur a terme el seu projecte de vida.

Àmbit: Sabadell i la seva demarcació sanitària, en total 13 poblacions.

El programa de serveis és el següent:

Club social LA XAMBA. Recurs d'integració social a través del lleure. Obert de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00 h. Inclou també activitats i sortides en horari de matins i els caps de setmana.

Espai del soci. Activitat matinal de 10:00 a 13:00 h els dll - dx - dj i dv. Es desenvolupa un programa d'activitats relacionals i d'estimulació de les capacitats.

Atenció psicosocial. Informació, formació, seguiment i suport a les persones sobre qüestions amb la salut mental. Aquest servei inclou sessions individualitzades / familiars i xerrades - col·loqui en grup.

Atenció psicològica especialitzada en trastorns mentals. Procés terapèutic integral en situacions de trastorn mental. Atenció individuals/parella/famílies

Atenció psicològica general. Procés terapèutic en situacions de dificultat en general. Atenció individuals/parella/famílies

Informació, formació i Sensibilització a la població general. Conferències, xerrades, jornades... sobre promoció de la salut, prevenció i qüestions directament relacionades amb la salut mental.